banner-mask facebook flag googleplus linkedin mapmarker recognition shield soccerfield su-icon twitter money calendar calendar user trophy

Nieuws

Pijnacker- Nootdorp - Delfgauw actief - meld uw beweeg- en/of sportaanbod aan op www.pijnackernootdorpactief.nl

Geplaatst op 21-07-2021 09:56 Geplaatst door Roel van der Beek

https://www.telstar-online.nl/nieuws/actueel/126518/nieuwe-site-helpt-bij-het-kiezen-van-een-geschikte-sport-of-bez

Zet jouw sport of beweegaanbod op de kaart

Geplaatst op 14-07-2021 13:10 Geplaatst door Roel van der Beek

Doel van deze website is het in beweging krijgen van onze bewoners door het sportaanbod binnen de gemeente toegankelijk en laagdrempelig te maken. Daarnaast kunnen sportaanbieders alsook onze buurtsportcoaches via deze website sportactiviteiten onder de aandacht brengen bij u.

Graag vragen wij alle sport- en beweegsport aanbieders hun activiteiten aan ons door te geven. Hiermee krijgen we een goed beeld van het aanbod binnen onze gemeente.

Ga hiervoor naar  | pijnackernootdorpactief.nl 

AANKONDIGING – ‘SAMEN BEWEGEN’ IN DE WERELD-ALZHEIMER-MIDWEEK 21-23 september 2021

Geplaatst op 12-07-2021 13:06 Geplaatst door Gert Jan Jense

In de midweek van 21 t/m 23 september 2021 vindt in Pijnacker-Nootdorp opnieuw de Wereld-Alzheimer-Week plaats. Meerdere instellingen die betrokken zijn bij zorg en welzijn – met als initiatiefnemer de Alzheimerafdeling Delft-Westland-Oostland – nemen dan samen het initiatief voor extra aandacht voor mensen met (beginnend) geheugenverlies of(beginnende) dementie. Wij kiezen ook dit jaar als thema van deze Wereld-Alzheimer-Midweek ‘samen bewegen’.

Deelnemers in de doelgroep kunnen tijdens deze midweek meedoen aan een passende sport- of beweegactiviteit bij één van de vele sportclubs en –organisaties in Pijnacker-Nootdorp.